Cabinete stomatologice – BestDent

Implantul dentar

La Best Implantodent, medicii dentisti sunt calificați pentru a va ajuta să va bucurati de avantajele imense ale implanturilor dentare. 

Implanturile sunt mici suruburi metalice fixate în maxilar  folosite ca rădăcini dentare . Odată ce aceste suruburi s-au contopit cu osul înconjurător, putem realiza o coroană, o punte sau o proteză din zirconiu sau ceramică care se va cimenta pe surubul implantat, pentru a restabili taria și aspectul zâmbetului dumneavoastra.

Dacă vă lipsesc dinții, implanturile dentare au o durată de viață lunga pentru susținere restaurărilor și îmbunătățirea sănătății orale. Prin colaborarea dintre medicii nostri dentisti experimentați și laboratorul dentar avansat vă putem ajuta să obțineți un zâmbet nou si frumos. Restaurarea personalizata va fi adaptata la forma dintilor dinprejur si poate fi realizata din materiale de cea mai inalta calitate.  Pentru a afla mai multe despre implanturile dentare, ne puteti contacta direct la clinica noastra Best implantodent.

Dacă va doriti implanturi dentare, vom face mai intai radiografii alveolare și panoramice a arcadei respective. Inserarea implanturilor dentare va fi efectuată de catre un medic dentist cu experiență și vă putem oferi o restaurare temporară pe care o veti putea purta în timpul recuperării.

Partenerul clinicii nostre Best Implatodent este un laborator dentar avansat care oferă mai multe tipuri de restaurări pe baza implanturilor, inclusiv coroane, punti și proteze. Restaurarea personalizată va fi adaptata la forma dinților din jur și poate fi făcută din zirconiu sau ceramica, care imită aspectul și strălucirea smalțului natural.

Dacă va doriti implanturi dentare, vom face mai intai radiografii alveolare și panoramice a arcadei respective. Inserarea implanturilor dentare va fi efectuată de catre un medic stomatolog cu experiență și vă putem oferi o restaurare temporară pe care o veti putea purta în timpul recuperării. După ce implanturile au fost integrate in osul maxilar, se va putea cimenta coroana, puntea dentara sau proteza. Planificând cu grijă fiecare pas al tratamentului dumnevostra, putem obține rezultate frumoase.

fiind considerate cel nai bun tratament dentar , implanturile dentare sunt ideeale pentru pacienții cu dinți lipsa deoarece oferă multe beneficii care in mod sigur nu pot fi inlocuite de alte proceduri de recuperare. Restaurarile bazate pe implanturi sunt sustinute de rădăcini dentare artificiale ( suruburi ), mult mai bine decât cu cleme sau adezivi dentari, astfel încât nu vor aluneca de pe poziția lor. Pacienții cu  reabilitare dentara pe bază de implant nu vor mai fi nevoiti sa pileasca dintii sanatosi.

Restaurarile sustinute pe implant, de asemenea, sunt intim adaptate gingiilor dumneavaostra, iar mulți pacienți consideră că oferă aspectul cel mai estetic si plin de viata. Unul dintre cele mai importante beneficii ale implanturilor dentare este o îmbunătățire generală a sănătății orale. Dupa pierderea dintilor, zona inconjuratoare a maxilarului va incepe sa se atrofieze sau sa se micsoreze. Prin integrarea in osul maxilar, implanturile dentare stimuleaza osul maxilar ajutand astfel la prevenirea recesiunii maxilarului și a pierderii suplimentare a dinților

 După ce implanturile au fost integrate in osul maxilar, se va putea cimenta coroana, puntea dentara sau proteza. Planificând cu grijă fiecare pas al tratamentului dumnevostra, putem obține rezultate frumoase.

Beneficiile implanturilor dentare

Implanturile dentare sunt considerate cel mai bun tratament pentru pacienții dinți lipsa deoarece oferă multe beneficii care in mod sigur nu pot fi inlocuite de alte proceduri de recuperare. Restaurarile bazate pe implanturi sunt sustinute de rădăcini dentare artificiale, mai bine decât cu cleme sau adezivi dentari, astfel încât nu vor aluneca de pe poziția lor. Pacienții cu  reabilitare dentara pe bază de implant nu vor mai fi nevoiti sa remodeleze/ prepare dintii sanatosi.

Restaurarile sustinute pe implant, de asemenea, sunt intim adaptate gingiilor dumneavaostra, iar mulți pacienți consideră că oferă cel mai estic si plin de viata aspect. Unul dintre cele mai importante beneficii ale implanturilor dentare este o îmbunătățire generală a sănătății orale. Dupa pierderea dintilor, zona inconjuratoare a maxilarului va incepe sa se atrofieze sau sa se micsoreze. Prin integrarea in osul maxilar, implanturile dentare stimuleaza osul maxilar ajutand astfel la prevenirea recesiunii maxilarului și a pierderii suplimentare a dințilora